Het verhaal

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Aylin, een doktersassistente die een enorme passie heeft voor bakken. Ik heb me de afgelopen jaren meer verdiept in het bakken en in die jaren heb ik mijn man ontmoet. Dankzij hem heb ik kennisgemaakt met de beroemde San Sebastiaan cheesecake. Een creamy cheesecake: zacht en smeuïg van binnen en gekarameliseerd van buiten. Deze cheesecake heeft dus geen bodem. De cheesecake kan met verschillende toppings gegeten worden, zoals: gesmolten chocolade, pistachenoten, M&M’s en nog veel meer!

De cheesecake zelf is nog niet echt bekend in Nederland. San Sebastian cheesecake is door een chef in Spanje bedacht en genoemd naar het stadje San Sebastian. Hartstikke uniek dus!

We verdiepen ons nog steeds, proberen nog steeds van alles uit om het ultieme recept dat we hebben elke keer beter en smakelijker te maken. De producten die we gebruiken zijn belangrijk want hierdoor creëer je de beste cheesecake. De producten die wij gebruiken zijn voornamelijk biologisch. We zijn druk bezig voor bepaalde dieetwensen zoals glutenvrije cheesecake.

Ik hoop dat je ons wil volgen in ons avontuur!